Mikä Työkit?

Hei! Olen Työkitin perustaja, työnhakuvalmentaja Emilia Olkoniemi. Työkit syntyi halustani auttaa työnhakijoita. Miten usein työnhakija kuuleekaan ''kyllä hyvälle tekijälle töitä löytyy'' ja ''sinun täytyy vaan yrittää enemmän niin saat kyllä paikan!''. Nämä tsemppaaviksi tarkoitetut lauseet synnyttävät kuitenkin usein myös toisenlaisia ajatuksia: ''enkö olekaan se hyvä tyyppi, kun yrityksistä huolimatta olen vielä työtön?''

Vastaus: olet varmasti se hyvä tyyppi, vaikka töitä ei olisikaan vielä löytynyt.

Työnhaun salaisuus piilee jatkuvassa oppimisessa ja itsetuntemuksen lisääntymisessä, jossa laatu korvaa määrän. Työnhaku on prosessi, jossa kehittyy ja jokainen epäonnistuminen vie kohti tavoitetta - juuri sinulle sopivaa työpaikkaa.

Taustaltani olen tradenomi (AMK, valmistumisvuosi 2019) ja suuntauduin opinnoissaan erityisesti HR alaan. Oman osaamisen sanoittaminen, vahvuuksien kirkastaminen, brändäys ja itsetuntemus ovat lähellä sydäntäni ja näistä taidoista on erityisesti hyötyä työnhaun onnistumisessa. Koulutan itseäni jatkuvasti lukemalla aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja seuraamalla alaa.

Työkitin tarkoituksena on tarjota työkaluja työnhaun teemoihin liittyen. Blogikirjoitukset työnhaun ja työelämän aihealueista ovat kaikkien luettavissa. Jos koet, että haluat yksilöllistä ja juuri sinun tavoitteisiisi sopivaa sparrausta, niin tutustu CV ja työhakemustsekkauksiini. Autan sinua mm. osaamisesi sanoittamisessa, relevantin osaamisen esiinnostamisessa, CV:n ja hakemuskirjeen asettelussa ja tiivistämisessä, ja asiantuntijuuttasi myyvän tekstin kirjoittamisessa.

Haluatko ottaa yhteyttä?